Experter på FTX-ventilation

Börjesson Ventilation är en anrik ventilationsfirma som funnits sedan år 1936. Vi hjälper dig när du vill installera, reparera eller byta ut ett FTX-system i din fastighet!

kontakta oss

Få en kostnadsfri konsultation

Om du går i tankar på att installera, reparera eller byta ut ett befintligt FTX-system så har du kommit alldeles rätt. Vi på Börjesson Ventilation är experter på FTX och har har en lång och gedigen erfarenhet utav de allra flesta system.  Genom att anlita oss kan du vara säker på att arbetet sker på ett fackmannamässigt sätt och vi lämnar alltid 10 års garanti på våra installationer.

Kontakta oss idag, så tar en utav våra ventilationsexperter fram ett kostnadsfritt förslag för din fastighet.

kontakta oss

God ventilation håller både dig och din bostad frisk

Börjessons Sotning & Ventilation är ett modernt serviceföretag som erbjuder helhetslösningar som skapar den perfekta inomhusmiljön med en god ventilation, vilket är en förutsättning för att du, din familj och din bostad ska må bra. För att få bra luft inomhus krävs god ventilation.

Fungerar inte ventilationen kan din bostad bland annat drabbas av fuktskador ökad tillkomst av kvalster och högre radonhalter. Kontrollerad ventilation i bostaden är till för att byta ut förorenad inomhusluft mot renare uteluft och en förutsättning för ett hälsosamt och trivsamt boende. Vi på Börjessons sotning & ventilation har över femtio års erfarenhet av sotning och ventilation. Kontakta oss för att få hjälp och rådgivning.

Kontakta oss

Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort.