Experter på OVK sedan år 1936

Börjesson Ventilation är en anrik ventilationsfirma som funnits sedan år 1936. Vi hjälper företag & bostadsrättsföreningar med OVK samt åtgärdar de problem som framkommit vid kontrollen.

kontakta oss

OVK för alla typer utav fastigheter

Vi på Börjessons sotning & ventilation genomför regelbundet Obligatoriska Ventilationskontroller för våra kunder. OVK ska genomföras regelbundet för att garantera ett bra inomhusklimat och för att kontrollera att ventilationssystemen fungerar.

Det är fastighetsägaren som har ansvar för att den obligatoriska ventilationskontrollen är utförd och godkänd. Att ha ett fungerande ventilationssystem är ett måste för att försäkra sig om att fastigheten har god luftmiljö.

Vi på Börjessons sotning & ventilation har K-Riksbehörighet att utföra dessa tjänster, vilket innebär att vi kan hjälpa Er med alla olika besiktningar i hela Sverige. Vi kan också ge råd om hur du kan minska energiåtgången för ventilation utan att det försämrar din inomhusmiljö.

kontakta oss

God ventilation håller både dig och din bostad frisk

Börjessons Sotning & Ventilation är ett modernt serviceföretag som erbjuder helhetslösningar som skapar den perfekta inomhusmiljön med en god ventilation, vilket är en förutsättning för att du, din familj och din bostad ska må bra. För att få bra luft inomhus krävs god ventilation.

Fungerar inte ventilationen kan din bostad bland annat drabbas av fuktskador ökad tillkomst av kvalster och högre radonhalter. Kontrollerad ventilation i bostaden är till för att byta ut förorenad inomhusluft mot renare uteluft och en förutsättning för ett hälsosamt och trivsamt boende. Vi på Börjessons sotning & ventilation har över femtio års erfarenhet av sotning och ventilation. Kontakta oss för att få hjälp och rådgivning.

Ett urval av våra kunder

Kontakta oss

Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort.