Experter på radonsanering sedan år 1936

Börjesson Ventilation är en anrik ventilationsfirma som funnits sedan år 1936. Vi hjälper dig få bukt på höga radonvärden i alla typer utav fastigheter. Kontakta oss idag för ett skräddarsytt åtgärdsförslag!

kontakta oss

Få kostnadsfritt åtgärdsförslag

Det finns flera olika metoder som du kan använda dig av då du ska göra en radonsanering. Vilken metod som passar din bostad bäst beror på hur gammalt ditt hus är och en del andra praktiska omständigheter.

Kontakta oss idag, så tar en utav våra ventilationsexperter fram ett kostnadsfritt åtgärdsförslag för att få bort era förhöjda radonhalter!

få åtgärdsförslag

God ventilation håller både dig och din bostad frisk

Börjessons Sotning & Ventilation är ett modernt serviceföretag som erbjuder helhetslösningar som skapar den perfekta inomhusmiljön med en god ventilation, vilket är en förutsättning för att du, din familj och din bostad ska må bra. För att få bra luft inomhus krävs god ventilation.

Fungerar inte ventilationen kan din bostad bland annat drabbas av fuktskador ökad tillkomst av kvalster och högre radonhalter. Kontrollerad ventilation i bostaden är till för att byta ut förorenad inomhusluft mot renare uteluft och en förutsättning för ett hälsosamt och trivsamt boende. Vi på Börjessons sotning & ventilation har över femtio års erfarenhet av sotning och ventilation. Kontakta oss för att få hjälp och rådgivning.

Kontakta oss

Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort.