Experter på ventilation sedan 1936

Ren luft – en investering för hälsa, ekonomi och miljö.

kontakta oss

Våra tjänsteområden

Vi är ett fullfjädrat ventilationsföretag som hjälper företag, föreningar & privatpersoner med att optimera sin ventilation

Ventilation

Vi på Börjessons Sotning & Ventilation har bred kunskap och förståelse för ventilation och dess egenskaper.  Bra ventilation ser till att ventilera bort förorenande ämnen och fukt och är en förutsättning för ett gott inomhusklimat i alla fastigheter. 

Eldstadsbesiktning

En eldstad förhöjer mysfaktorn i ett hem, men kan också vara en fara om inte skorsten och rökkanaler fungerar som de ska. Vi utför besiktning och provtryckning av rökkanaler och eldstäder efter nyinstallation, reparation och säkerhetsbesiktning vid husköp.

OVK-besiktning

Vi på Börjessons sotning & ventilation genomför regelbundet Obligatoriska Ventilationskontroller “OVK besiktning” för våra kunder. OVK ska genomföras regelbundet för att garantera ett bra inomhusklimat och för att kontrollera att ventilationssystemen fungerar.

Kontakta oss

Vi ger dig en fräsch hemmamiljö

Vi har en lång och gedigen erfarenhet utav att optimera ventilationsflöden i både privata och kommersiella fastigheter. 

Vi har flertalet erfarana tekniker som arbetar i stora delar utav landet och en kunnig kundtjänst för att tillsammans kunna erbjuda såväl arbeten som service av högsta kvalitet.

Kontakta oss på Börjessons sotning & ventilation så hjälper vi dig att få en fräsch, syrerik och välbalanserad luft i ditt hem.

kontakta oss

Låt oss förbättra ert inomhusklimat

Börjessons Sotning & Ventilation är ett modernt serviceföretag som erbjuder helhetslösningar som skapar den perfekta inomhusmiljön för er fastighet.

Oavsett vad du behöver hjälp med så är du välkommen att kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation ifrån en av våra ventilationsexperter.

Kontakta oss

Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort.